10 Termijnen betaalplan

Voor onze high-end beelden bieden wij u de optie om te betalen in 10 termijnen. Met dit betaalplan willen wij de exclusieve beelden voor iedereen toegankelijk maken. Verdeel uw uitgave en betaal uw aankoop in 10 maanden, zonder extra kosten.

Lees onze voorwaarden goed door.

1. Annuleringskosten:
De eerste termijn is de aanbetaling. Deze aanbetaling wordt niet terugbetaald bij annulering na de bedenktijd.

2. Bedenktijd:
U krijgt van ons twee weken bedenktijd. Deze gaan in vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst. Alleen bij annulering binnen deze twee weken krijgt u uw aanbetaling terug.

3. Aanbod
Bepaalde producten komen in aanmerking voor deze betaalmogelijkheid. Dit staat per product vermeld op onze webshop. Staat dit niet bij het product dat u wilt kopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

4. Stipte betaling:
Wij zullen iedere maand een kosteloze herinnering (per e-mail) sturen met een betaallink. Zo kunt u gemakkelijk uw termijnbedrag betalen. Het is belangrijk dat u altijd BINNEN diezelfde maand uw betaling voldoet.
Zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres opgeeft en dat wij niet in uw spam-map terechtkomen!

5. Betalingsdata:
Wij weten dat veel mensen de voorkeur hebben voor betalen na de 25e van de maand, dus wij sturen standaard de eerste werkdag ná de 25e de betaallink toe. Heeft u voorkeur voor een andere dag? Laat het ons weten!

6. Betaalmogelijkheden:
Op dit moment is het enkel mogelijk om de betalingen te voldoen via handmatige overboeking, iDeal of Bancontact.

7. Aanpassingen in voorwaarden:
Indien nodig zullen wij deze voorwaarden aanpassen. Wij brengen u als klant enkel op de hoogte als u een actief betaalplan bij ons heeft.

8. Levering:
Uw producten worden geleverd nadat de laatste betaaltermijn voldaan is. Dit kan uiteraard alleen als de door u gewenste producten bij ons op voorraad zijn. Per product staat vermeld wanneer deze bij ons wordt verwacht. Als de verwachte leverdatum wijzigt, brengen wij u per e-mail op de hoogte.