Fun Collectibles goes International

With a growing amount of customers from outside of The Netherlands it’s time to make sure everyone can understand our website.

We’ll be implementing a Multilingual system soon. For now we’ll only focus on two languages; Dutch and English. Dutch because we are based in The Netherlands and English because most people in Europe speak English.

========================

Steeds meer van onze klanten bevinden zich buiten Nederland. Om die reden gaan we onze site tweetalig maken. De komende tijd kan het zijn dat je hier al dingen van merkt. De bedoeling is uiteindelijk dat je kan instellen of je de site in het Nederlands of in het Engels wilt. Totdat dit systeem af is kan het zijn dat de site alleen in het Engels staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *